Fogarasi fényképtalálkozó

aznap

A dokumentált találkozó nem jött volna létre, ha nincs: Baraka (ez itt nem a reklám helye), sok őrült Túrista, Fogaras, Gábor és kocsmája, Tibi-Bogi és csapata, Söndör a fénykép(ész), és az a sok szenvedés mire mindenki időt bírt szakítani a másikra!!! Előzmény-fényképek hiányában csapjunk a közepébe!

A gerincesek csapata (Tibi nyomán) Szóval a tévét nézi az a sok ember (NagyTestvér hol vagy?) Tibi te miért nem nézed? A szemüveg a lélek tükre:) Az emlékek bűvöletében. Ha nehéz a fejed használd a kezed:) Ez valóban megtörtént??? Szilárd aki sziklaSzilárdan figyel:) Gábor kizökkent, de milyen arccal! A háttérben a coca-kóla lány is figyel:)

A mozi varázs vége! Kezdődhet a fényképnézegetés. Természetesen csak azért figyeljük érdeklődve mások képeit, hogy magunkat megtaláljuk rajta:)

Géza csak óvatosan!!! Lehet, hogy fényképbomba - gondolta Zsuzsi?!? Húúúhhhhhhh ez nem robbant!!! Dórinak a lélegzete is elállt, ahogy megpillantotta Csabát... Akinek nincs fényképe - az asztalt nézi:((( Vagy gazdagítja a családi idillalbumot ... Gábor - nekünk örülsz vagy a bevételnek?:)))

A kocsmai részből sajnos csak ennyi ténykép maradt!!! Néhányunk számára a találkozó még folytatódott: Géza jóvoltából Halásztelken töltöttük az éjszakát. A pihenést hálózsákokban kiviteleztük ezzel is fokozva a feltörő emlékeket.

másnap

Pazar házitepertős reggelit erőszakoltunk másnapos gyomrunkba, majd ma már könnyelműnek tűnő ígéreteket tettünk egymásnak. Kávé és emésztés után halaszthatatlan elfoglaltságainkra hivatkozva siettünk hazafelé ...

Másnap, a másnapos túracsapat a már megszokott vezetővel. Ezen a fejen (fújon) a tegnapi itallap. Az egyetlen nő aki végig legény volt a gáton:))) Péter kimeríti a 'buszonülvealvás' fogalmát ... Tibi élvezi a hullámbuszt... Ez nem gerinctúra, ez a gerincednek túra:) Gézán látszik, hogy dolgozni megy-eget. Mennyi tömött fogad van!? Söndör te is itt vagy? Avagy lencsevégen a fényképész. Csőlátás vagy busz? A bizonyíték, hogy ott voltunk ahol: ~keletzsálaH~ megfordult a világ? Géza lélekben már dolgoz-gat:((( Vodka? Narancs? Mosoly? Ez pálinka! Ez narancs és :) Érezd a szépet Sándorral! Érezd a szépet Péterrel! Érezd a szépet velem! Érdekes társítás! Mondd, te kit választanál?

Titkon reméljük nem az utolsó találkozó és nem az utolsó túra volt, melyet együtt éltünk túl és másztunk meg. Ha mégsem így lenne, szolgáljon tanulságként: a hegytetőn is 'vagy aki vagy', a hétköznapokban is 'ugyanaz vagy aki vagy', a kettő között csak a környezeted a különbség, de ez valójában nem 'különb-ség'!!!