A 20. születésnapi buli

kezdet

Valahol itt kezdődött! A feltételek adottak voltak: a nagy átlépés tiniből húszba (volt mire fogni), saját fizetés (volt miből megrendezni)! Egy kérdés maradt: hol? NagyZé barátom véletlenül pont akkor költözött be saját felújított lakásába, és mint kezdő tulajdonos természetesen elkövette azt a hibát, hogy felajánlotta azt bulizásra .....

Íme a "kezdő" tulajdonos:)))

NagyZé: itt még boldogan és mosolyogva...

További hibák, bevásárlás: azonos fajtájú sörből 3 rekesz, azonos típusú vodka 6 üveg, 2 liter kóla, 2 liter kávé előre lefőzve termoszban, szendvicshez alapanyagok! Gondoltam naivan: mindenki azt akar inni ami lesz - nem így lett... (még szerencse, hogy kaptam ajándékba másfajta italokat is).

Fokozott hiba, időpont: a buli kezdetét nem határoztam meg, csak annyit mondtam: "este 6 után bármikor" - ennek következtében a társaság különböző mértékben kezdett oldódni, ami feszültségeket okozott... (természetesen, a végére kialakult a jó hangulat, csak lassabban)

Akkoriban a társasjáték még főszereplő volt a bulikon:

Vajon Ki a nyerő? És zsíron?:)))) kártya - cigi Burkolás avagy egyél sokat, hogy többet ihass!!! Azért a sakktáblát is illik észrevenni! a sakk! - még volt hozzá szint:)

Az öregedés köszöntése... majd ivás...

fújd! - KIT(t)udja meddig fújhatod érdemes figyelni a hátérben húzódó technikát Az ünnepelt pincér is egyben, ha valaki már nem iszik önszántából, majd iszik az ünnepeltre:)) Volt aki csak evett???

Oldottan... a buli sokunknak hajnalig tartott....

nyitott szemmel elviselni... QQCS egy kis éneklés Egyem a fejed Gonya - mondta Geli A csipet-csapat (balról-jobbra): Geli,Gonya,Jusy,húú ez én lennék?

végkifejlet

  végkifejlet:
 • Vörösborfolt a szőnyegen, csikkek mindenütt, szőnyegpadló kiégetve, fal ledörzsölve, PVC-n cipőnyomok ... stb...
 • Reggel másnaposan (vagy még ki nem józanodva) mehettem dolgozni (imitálni a munkát).
 • Aznap délre voltam bejelentkezve a fogorvoshoz (Õt sajnáltam jobban ...).

Ezektől eltekintve illetve ezekkel együtt is jó buli volt!

tapasztalatok

  tapasztalatok:
 • A vendégeket azonos időpontra hívd!
 • Inkább sokfajta italt szerezz be kisebb mennyiségben mint ...!
 • Ne csinálj házibulit, ha sajnálod a lakásod!
 • Másnapra csak pihenőnapot iktass be!

NagyZé-ben olyan mély nyomot hagytak az események, hogy azóta sem tart házibulit és a lakást is eladta (természetesen nem a fenti események miatt):)))))