A 30. születésnapi buli

Minden kezdet nehéz, hát még a folytatás, a befejezésről nem is beszélve. Megpróbálom visszaadni azt a bizonyos három napot, melynek közepe 'véletlenül' a 30. születésnapomra esett. Miért 3 nap? Egy bulinak (ivásnak) mint megformált levélnek, van bevezetése (bekezdés), tartalma (tárgyalása) és levezetése (befejezése). Az első napon azért kell inni, hogy bírd a második napot hányás és bealvás nélkül, a harmadik nap pedig azért, hogy el bírd viselni milyen részeg voltál az előző két nap!

első nap

Itt még boldog 29 voltam, élveztem a huszonévesek laza, gondtalan, bohém ... életét. Ökör iszik magában: sikerült segítőkre találnom a 'nehéz' feladat elvégzéséhez.:) Az ivást Vopibácsinál és Szilvinéninél kezdtük (nem nagy örömükre:))), majd a Pikoló sörözőben folytattuk, ahol - lustaságunkra legyen írva- lefoglaltuk a másnapi buli helyszínét. Ezt a 'nehéz' sikert megünnepelendő: csatlakozott hozzánk Macibácsi. A nap végére az Imperiál szalonban kötöttünk ki, ahol egy kis csalást követtünk el: átlépve az éjfélt koccintottunk a 30-ra (részükről az esti koccintás csak jól imitált szerep volt). Lássuk a képeket melyek megmaradtak ebből a napból:

Még 29, pattanások, piheszakáll:), itt még merek gondolni a jövőre ami éjfélig tart. Karex az egyik segítő, ő még 23. De büdös a lábad Karex - nyávogta Maffiacica:) Vopibácsi, ő már tudja milyen 30-nak lenni. Szilvinéni, két akta között egy kis cigiszünet. Hogy lesz a munkaasztalból bárpult, és ennek hogy örülnek:)) Itt már a lazulás mosolyai mutatkoznak. A Maffia visszanéz. Maffia lábhoz! Akit elvakít a pénzzzzzz.....:))) Hurrá a bulit ledumáltuk!Holnap ugyanitt! Megjött Macibácsi osztozni az örömünkben:)))Érdemes észrevenni a házipálinkás üvegeket a szatyorban:))

második nap

Arra ébredni, hogy harminc vagy:((( Ezt csak a negyven felettieknek kívánom. Rá se ránts, fel a fejjel, ez még nem a világ-vége, ez csak ok az ünneplésre, ráérsz bánkódni holnap..... Ekképpen nyugtatgatja magát egy vénember is. Majd beugrott valahonnan egy hang: 'Egy tisztes őszes halánték, a nő számára ajándék.....'! Ám legyen!!! A reggeli ébredést (ami koradélutánra esett) és gyomorpanaszokat leküzdve, nekiláttam a teendőknek: ivás, zászlóragasztás, hajőszítés, Bandibácsi ruhatárának fosztogatása, időpontegyeztetés a vendégekkel ... Ebből az első volt a legkönnyebb:)))

Zászló Zászló Zászló Zászló Az őszítés sikerült, talán túl jól?! Az elnyerhető vándordíj. Átváltozás! Szerencsére nem Kafka-i:))Felül öreg, alul még nem!? Siker, erre igyunk! Kabát, és kész a vénember.Vagy valami hiányzik? Megvan, vénemberhez fiatal bige dukál!!!

NagyZé jóvoltából, ingyen vehettük igénybe a DKV Rt. trolibuszát 5 megálló erejéig, amíg elértük a Pikoló Sörözőt! A kezdeti feszengést kezdte lazítani a kocsmahangulat. Elhelyezkedés, alkoholok rendelése, ajándékosztás, köszöntés, és végre az első korty bevitele...

Vetkőzz paraszt!! Ide még a hajléktalanokat is beengedik:) A pult. Mennyi ajándék-alkohol! Boldog szülinapot... Vezényel: az ünnepelt Boldog szülinapot... Vezényel: az ünnepelt Gonya még kilátszik az ajándékok tengeréből. Amikor a bátty ifjabb, mint az ősz(becsavarodott) öccse! Bájvigyorogsz vagy ismerkedni akarsz? A buli jó, de hol az alkohol? Itt A vándordíj ismét elnyerhető! Nektek is szól:A vándordíj ismét elnyerhető!

Innen a lazulásé illetve a protokolláris beszélgetésé volt a főszerep (no meg az enyém:))): hogy vagy?, igazán?!, képzeld..., na ne mondd!, de rég láttalak - hogy is hívnak?, igyunk, bla bla bla :))))) Minden résztvevőről kellett, hogy készüljön legalább egy kép, ezeknél próbálom visszaidézni az elmondottakat, akihez nem írok magjegyzést azt elfelejtettem, de pótolni fogom.

Végre: lazulgatás, iszogatás, beszélgetés ... Végre: lazulgatás, iszogatás, beszélgetés ... Végre: lazulgatás, iszogatás, beszélgetés ... Végre: lazulgatás, iszogatás, beszélgetés ... Végre: lazulgatás, iszogatás, beszélgetés ... Végre: lazulgatás, iszogatás, beszélgetés ... Mariska! Négyezerért megy még? Szilvináni! Gondolj Maffiára... Macibácsi! Gondolj... Karex! Gondolj a speed-re! Sanyi! Gondolj Doboska volt nőjére! Cimex! Gondolj... Judit! Gondolj a hosszú házaséletre! Judit! Mutasd meg igazi arcodat:))) Gonya! Gondolj... Kanyó! Gondolj a dokira, aki az orrodat műtötte! NagyZé! Gondolj ... Geli! Gondolj... Geli! Gondolj... KáTibi! Gondolj a hasnyálmirígy-gyulladásodra! Jusy! Gondolj... Kenci! Gondolj... BéJudit! Gondolj... BéJudit! Gondolj... Robi! Gondolj Ricsire! Anikó! Gondolj... Anikó! Gondolj... Kisdobos! Gondolj... Vopi! Gondolj... Vopi! Gondolj... NagyeMM! Gondolj az első annál is inkább élményedre! Doboska! Gondolj Timire! Enikő! Gondolj...

A csókos képek (természetesen rendelésre készültek, nem feltételezhetjük spontán történésüket:)))):

Végre az önfeledt ivásra helyeződött a hangsúly, sokan bealudtak - felébredtek ... Majd jött a táncnak nevezett részeg vonaglás:)))

harmadik nap

Ébredés harminc évesen és egy naposan, hmmmmmmm..... Keresgetni a buli emlékeit: jó volt, nekem tetszett, a többi le van sajnálva.:) A vándordíjat NagyZé nyerte el!!! - gratula neki. Tehermentesítés végett, ébredés után elkezdtük pusztítani azt a sok ajándékot amit kaptam: igazán nem értem, hogy miért alkoholt kapok mindig:))))) De ez így nagyon jó, van mivel gyógyítgatni a qtyaharapást!!! Mivel az első napot Vopibácsinál kezdtük, gondoltuk illik elköszönni: meglátogattuk, majd vonatra pattantunk és irány haza. A vonaton természetesen saját büfékocsit nyitottunk, és folytattuk az alkoholbevitelt, nem gondolva a holnapi munkanapra:(((( Élj a mának, holnap meg majd lesz valahogy!!!- felkiáltással hazaérve nálunk pusztítottuk tovább azt a sok finom ajándékot..... A másnapi munkából számomra nem lett semmi:))) +1 szabadnap, de az ember legalább harminc évesen legyen szabad(ságon)......vagy mi:))

Jó reggel, jó harmadnapot! Pezsgővel köszöntsd a napot. Mi ez nászágy? Mi van a dobozban? A Maffia fegyvere. Ă?l a cica! De csupasz a mellényed. Vonat, büfékocsi. Az egyetlen józan köztünk. Harminc felett is van szex, íme: Otthon, édes otthon... Ne tétovázz, még egy slukk!? Jöhet! Lehet, hogy nem is dohányzom...111111 Itt a vége, csak nézz a szemünkbe... ha tudsz!!!

Végkövetkeztetés: Ha másért nem is, de a buliért megérte megérni ezt a szép öregkort...

Az összes cinizmusomat és morbiditásomat félretéve: Köszönöm szépen a megjelenteknek, hogy részvételükkel segítettek átlépni az öregkor küszöbén!!!

Függelék avagy vakbél:

-A 'nők' ajándék CD-jének az anyaga:

1. Antonio Vivaldi: Der Sommer (Tempo Impettuoso D'estate)
2. Hofi Géza bácsi: Próbálj meg lazítani
3. mindenkinek személyre szabott
4. Padlás: Szilvásgombóc
5. Queen: Forever
6. Szabó Lőrinc: Hervadó asszonyok

-A 'férfiak' ajándék CD-jének az anyaga:

1. Antonio Vivaldi: Der Sommer (Tempo Impettuoso D'estate)
2. Hofi Géza bácsi: Próbálj meg lazítani
3. mindenkinek személyre szabott
4. Padlás: Szilvásgombóc
5. Queen: Forever
6. Ady Endre: A halál rokona