Nyúlpörkölt kialakulási folyamata

hozzávalók

  • nyúl élve
  • kés és fenőacél
  • keresztfa hurkokkal
  • bogrács
  • hagyma, paradicsom, paprika, burgonya, fűszerek, vörösbor
  • gyomor és hidegvér:))

elkészítés

Végy egy házinyulat, hátsó lábainál akaszd hurkokba, majd egy elegáns mozdulattal a füleit megragadva vágd tarkón! Ha elájult, a szemei irreálisan elfordulnak.

keresztfa hurkokkal az áldozat? az étek, kit megölni vétek? az embert fordítva akasztják?

Fend meg a késed, mely legyen hegyes, majd hidegvéreddel felvértezve (fejét fülénél megemelve) szúrd nyakon a nyuszikát:(((( A fülét csak akkor ereszd el, ha már kivérzett szegény. Késeddel a 'zokni' vonalán hasítsd fel a nyúlbundát, majd folytasd egyenes vonalban a combtőig. Elegáns mozdulattal meztelenítsd le a nyuszi altestét. Ă?vatosan vágd körbe a 'nyúlpopsit', majd vetkőztesd tovább hónaljig.

késfenés a nyuszi vére sem kék, így megy a földre:))) divatzokni, mit meg kell szokni meztelen altest kifordítom, befordítom úgy is bunda a nyúlbunda

Szedd össze minden erődet, és a hónaljig tekert bundát két kézzel megragadva, egyszerűen húzd le a nyúlról! Ha a nyakánál megakadna, simán fejezd le! Különítsd el az étek számára fontos részeket a hulladéktól, utóbbit vesd a kutyáknak.

a fejnél egy kis segítség is elkél szétcsúszva beleit kiontva qtya étke macska lopja a nyúl hája a nyúl mája bizarr fejvesztve

Egy kis horror, avagy 'kopasznyúlfej' több nézetből:

lógva elölről profilból nyuszifog hová mered tekinteted? aszalódva szem lecsukva

Vágd le nyúlúr maradványait a bokáknál, a hurokban maradt rész kiszárítva kulcstartónak ideális! Mosd meg és darabold fel a húst! Rakj tüzet, tisztítsd meg a bográcsot, vágj apróra hagymát, paprikát, paradicsomot!

lábfej leválasztása, neki nem volt más választása kulcstartó alapanyag vízben ázva darabolódva szerteszét tűzhely bogrács hagyma

Bográcsot nyúlhájjal helyezd a tűzre, majd a hagymát párold üvegesre, ezután rakd bele a paprikát és paradicsomot, illetve a fűszereket. Ha megroggyantak, tedd bele a húst, pirítsd, majd öntsd fel kellő mennyiségű vízzel!

hály hagyma paradicsom, paprika ... hús pirítás

Hámozz krumplit! Kóstolgatás közepette fűszerezd, és az elpárolgott vizet pótold vörösborral! A pörkölt kialakulásának végéhez közeledve add hozzá a burgonyát, és ha szükséges fűszerezd!

burgonya burgonya hámozva kóstolás borral való felöntés fővés burgonya hozzáadása lassan kész

Ha elkészült, tálald bográcsban és fogyaszd jóízűen nem gondolva szegény nyuszira.

tálalás fogyasztás előtt.. nyamm-nyammmmmm