Kedvenc kocsmáim bemutatása, a józanság igénytelenségével

kocsmák

Szeszfőzde: Szentbalázs y utca x. A falu szélén a főútról azonnal látszik. Nem éppen kocsma, de ha arra jár az ember érdemes benézni, mivel az ott dolgozók segítőkészek! Itt még fatüzelésű lepárló üzemel.

az ismertetőjel a főútról ez látszik a bejárat felől nézve feszítek az üstök előtt Csaba! Iszol vagy iszol? a főző lényegi része, itt jön ki a pálesz, ettől nekem pá lesz

3huszár: Budapest I y utca x. A Nyugatival szemben. Ami jó, hogy van csapolt Aranyfácán! Ami rossz, hogy gyakran 'vízízű':((( Csocsó, zenegép van.

asztal és padok, mekkora fantázia a csapolt Aranyfácán a sör próbája az ivás micsoda?! 'NÖ' az asztalnál? beteg vagyok? p(l)epszit iszom:(((( nézzük, érdemes itt kiengedni a sört? innen egy róka hiányzik olvassunk politikai véleményeket hányás közben

Marxim: Budapest I y utca x. A Millenáris park mellett. Itt békebeli cucialista kocsmahangulat uralkodik! Italválaszték mellett vannak ételek is (lepények, pizzák, stb...). A képek magukért beszélnek. Jártam egyszer Székesfehérváron, és ott ráakadtam azonos nevű testvérkocsmájára.

bejárat jobbról bejárat balról lejárat szemből megfogtad az isten lábát.... dekorációk vallatólámpa tapéta dízájlyn étel-itallap egy korty egoizmus fontos információk, titkos üzenetek passz az illemhely a háttérbe olvadó WC-tartály

Kétlyuq: Budapest I Retek utca és a Széna tér sarka. A Mammut mellett. Azért két-lyukú, mert két lejárata van. A hivatalos neve: Kecskeméti Borozó. Alacsony árfekvésű, a Moszkva téri 'fedélnélküliek', fekete-melósok, kéregetők, tanulók kedvenc helye. Van csapolt sör is, no meg 31cm-es színes TV. A sörár csalóka, mivel a WC pénzbe kerül, így ennek árát illik másfél sörönként figyelembe venni. A WC-s Néni szedi össze a poharakat, és törölgeti az asztalokat ......:))))

első lyuk: Széna téri bejárat első lyuk: Széna téri bejárat második lyuk: Retek utcai bejárat második lyuk: Retek utcai bejárat dekoráció szellőző avagy magyar gravitációs légkondi dekorációk boltív és lámpák ivóblokkok asztal és padok

Várfok borozó: Budapest XII Várfok utca x. Alacsony árfekvésű, kannás bort kimérő hely, kialakult békebeli (helyi alkeszek) törzsgárdával. A kocsma borral történő feltöltése érdekes: ablak előtt megáll egy tehergépkocsi, majd egy csövet leengedve feltöltik a készletet.

blokkk vízszintes blokkk függőleges

Perényi avagy Hangfogó Music Pub: Debrecen Perényi utca x. Magányos (könnyű) nők tárháza 20-tól 50-ig:)))) Egyben az egyetlen normális, nem diszkó jellegű (élő)zenés-táncos hely. Hajnalig nyitva. Ha nyitva, akkor minden kocsmázás vége is egyben.

bejárat és névjegy lejárat, vigyázzzzzzz lépcsőcsőcsőcső éjfél előtt még szinte üres szerelem, szerelem ... gyötrelem, gyötrelem a felhozatal, tessék csak válogatni micsoda buli, még a hajam is áll itt nem a ruha számít, hanem ami benne van! férfifelhozatal a nőknek ide lehet hányni meg ide is

Fácán: Debrecen Y utca x. Régebben 'fogalom' volt a hely, ma már kevésbé! Talán egyszer visszanyeri régi népszerűségét. Kerthelyiség van. Korábban: vályú vagy csatorna-rendszerű vécé, babgulyás, kolbászzsíros kenyér, koncertek, kutya, verekedés, hangulat ..... A képek inkább a hangulatról árulkodnak, mint a kocsmáról:)))

Borsodi az isten:) kinek hosszabb a ... beeeeeeeeeee ezt nektek

Cafe Conca D'oro: Debrecen Y utca x. Korrekt hely: az ételeket hirdető táblára felírtunk valamit - egy év múlva még ott volt.

a személyzet a lényeg ami befolyik, az úgyis kifolyik

Alabárdos borozó: Budapest XIII Csángó utca 14.

bejárat lejárat rácsos beléptető rendszer ablakok minta az asztalon térkép

Barnamedve büfé: Budapest XIII Váci - Dózsa György út kereszteződés. Igazi lemezkocsma, olcsó és reális, itt hazudni nem lehet csak inni!!!

személyzeti bejárat bejárat és terasz bárpult dekoráció árlista panoráma panoráma

Gombi presszó: Budapest XII Nagyenyed utca x. Érdemes felfigyelni a tapétát helyettesítő újságpapír borításra.

bejárat csapat első fele a nem tejes csapat (cenzúrázva)

Lóvasút söröző borozó étkezde, majd Apolló Pizzéria: Budapest XII Alkotás utca 9.

bejárat és kijárat bárpult

Mosoly presszó: Debrecen Kassai út x. Felújítás előtt fellelhető volt benne az un. vályú vagy csatorna-rendszerű férfi WC.

bejárat kerthelyiség

Zöldfa vendéglő: Debrecen Kassi út x.

épület

Pikoló söröző: Debrecen Kassi út x. Minden évben Karácsony első napján reggel 8-kor találkozunk (iszogatunk), hogy Karácsony másod napján mi is másnaposak legyünk. A képek tökéletlen minősége a fogyasztott alkohol függvénye.

még 2 kört, vagy viagrát? a gyónáshoz bűn is kell háttérben a józanság szobra kacagja a bűnt feljárat a megkönnyebbüléshez avagy a WC-hez vezető lépcső mi iszunk a személyzet st(r)andol

Buzi Kocsma: Budapest Nyugati. Igazi nevét még nem sikerült kitalálni, névválasztást a tapasztalat diktálta:))) Azon ritka helyek egyike, ahol van csapolt Borsodi!!!

bejárat külső ablakon át is lehet rendelni amit megiszol azt 50-ért kiengedheted szék vendégek fogyasztó vengégek ez a fej többet takar mint mutat:)

Sherlock Holmes Pub: Budapest XIII Pannónia utca. Légkondi, hangulat, emeleti rész, koktélok .....

épület bejárat kirakat emeleti lejárat asztalok székek szépek

kedvenc szállítóink

Nélkülük reménytelen lenne eljutni egyik kocsmából a másikba!!!

Gonya avagy Misibácsi Joci, aki már az égieket szállítja