Az ivásmódok bemutatása

beviteli módok

Abszint bevitele: Az abszint(ból:)ról ko(ó:)rszakot neveztek el, könyvet írtak... - ennek ellenére próbálom egyszerűen bemutatni egyik beviteli módját: Abszint cukron keresztül kiönt (ha lehet a pohárba), cukor meggyújt, karamell abszintba jutása után (grimasz nélkül) azonnal fogyaszt.
felhozatal egy kis víz, mely kihagyható önt gyújt fogyaszt hat
Második adag készítésénél bevetettük az Andristól kapott diétás (egyszerűen lyukas) kanalat, melyet leégés ellen nemes egyszerűséggel csőfogóval (bármely háztartásban kéznél lévő) koordináltunk.
önt gyújt vár majd fogyaszt

Rum teszteléses bevitele: A valódi rum a STROH-nál kezdődik, melynek alkoholfoka 80%! Ennek ősi (matróz) tesztelési módja a gyújtási teszt, majd a fogyasztás! Lássuk:

a valódi rum asztal helyett hamutálban tesztelünk az anyag a tűzpróba ez már nyugodtan fogyasztható

Pálinka bevitele: Pálinka kézbe vesz, levegő kifúj, száj kitát, garat kitámaszt, anyag leönt, egy imitált nyelés, poharat az asztalra csap, lassú levegővétel, várakozás a hatásra... kérni a következőt

a bevitelre váró anyag: Vilmoskörte pálinka bevitel most halad le leért.. de, hogy lehet valakinek ilyen ronda feje?

Tömény CO2-s bevitele: A CO2-vel dúsított tömény feszívódása többszöröse a hagyományos bevitelnek, ennek oka a CO2 gyomornyálkahártyára gyakorolt hatása. Hozzávalók: literes szódásszifon patronnal, tölcsér, 1 liter tömény (jelen esetben Kalinka vodka), felespohár. A töményt a palackba öntjük a tölcsér segítségével, majd elkészítjük az alkoholszódát. A pohárba történő csapolás után azonnal fogyasztjuk, hogy a CO2 el ne szökhessen, ennek további előnye a különleges íz hatás (édeskés érzés a torokban)! Mi megspékeltük az ivást egy kis játékkal (hatvanhat): aki veszített az ivott egy felest, így természetesen hamarabb fogyott az anyag:)))) A végeredmény: a játék végét homály fedte, bealvás, sugárhányás:(((((

hozzávalók, felülnézet hozzávalók, oldalnézet beöntés CO2 adagolva aki veszt az iszik; ki gondolná, hogy ez vodka? 1-2 másodperc és már nem is habos a gyorsító játék

Tamponos tömény bevitel: Hozzávalók: felespohár, tampon, tömény. Tampon kibont, tömény kiönt, tampon pohárba. Most jön a neheze... tampont a végbélbe. A végbél nyálkahártyáján keresztül jobb hatásfokkal jut az alkohol a vérbe, mint hagyományos bevitel esetén, továbbá a gyomrot is kíméli.
Idézet a vendégkönyvből: A trükk abban van, hogy a tápcsatorna legeleje és legvége (szájüreg és végbél) ahonnan a felszívódás után a vénák a májat kikerülve(!) közvetlenül a fő véráramba jutnak. A garattól lefelé már a vér először a májba viszi a cuccot és hatásának nagyrészét rögtön bukja. Ezért hatékonyabb egyébként a szénsavas ital is részben. A szájban több szívódik fel. Érdekességként, ugyanazok ugyanakkor ugyanazért kínjukban még egy trükköt kitaláltak. A fogkrémes kenyeret. Nem ajánlom senkinek, mert csuda egészségtelen, de a mentol mint gyűrűs alkohol ugye szintén hat. Viszont a mentol egyéb hatásai miatt ne próbálkozz.

hozzávalók: felespohár, tampon, tömény előkészület láss csodát...a tampon végzi a dolgát

dinamika

Spicc vagy szalonspicc: Letisztult állapotból kiindulva, könnyű italok bevitelével történő nem részeg állapot fenntartása. Ez legfeljebb ébredésig tart, mivel alvásidő alatt kitisztul az ember. Másnapossággal nem jár.

Vedelés: Letisztult állapotból kiindulva, hirtelen alkoholbevitel mely a bealvásig fokozódik. Mindig másnapossággal jár, de ez okozza a legnagyobb önkívületet.

Berúgás: Letisztult vagy spicces állapotból kiindulva, fokozatos alkoholbevitel a még nem önkívületi állapotig, majd szinten tartás az alvásig. Általában ez is másnapossággal jár.

Leállás: Másnapos állapotból kiindulva alkoholbevitel a tünetek megszűnéséig. Fokozatosan csökkentve a bevitelt a kijózanodásig vízpótlással.

Folyamatos ivás: Kiindulás lehet spicc, vedelés, berúgás. Ezek után ügyelve a szinten tartásra, folyamatosan pótoljuk a vízveszteséget is. Ez alvás időszak alatt is szükséges (pl. óránként felébredve). Végül a leállás, itt természetesen nem vagyunk másnaposak.